Haber Üsküdar Yayın Hayatına Başladı

• Haber Üsküdar Yayın Hayatına Başladı

İletişim Fakültesi öğrencilerinin uygulama gazetesi olan Haber Üsküdar, yayın hayatına merhaba dedi. Aylık olarak yayımlanması planlanan gazete, öğrencilere özgün eserler üretme fırsatı sağlayacak. Öğrencilerin uygulama pratiğinin artması ve meslek ilkelerine uyum sağlaması için önemli bir iletişim kanalı olan Haber Üsküdar, aynı zamanda üniversitemizin vitrini olma görevini de üstlenecek.

Haber Üsküdar, ilk sayısında, Üsküdar Üniversitesi ile ilgili haberlerin yanı sıra; sinema, sanat, kültür, spor ve sağlık alanlarında da önemli içerikleri barındırmakta.

Haber Üsküdar’ın ilk sayısına İletişim Fakültesi Dekanlığı ve tanıtım masalarından ulaşılabilir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!