29 Ağustos 2019-05 Eylül tarihleri arasında görüşülen ve 2019/2020 Güz Yarıyılında Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Lisansüstü programlarına kabul edilen öğrencilerin listesi aşağıdadır. Listede adı bulunan öğrencilerin kayıt için gerekli belgelerle 30 Eylül 2019 Pazartesi gününe kadar Merkez Yerleşkede bulunan Öğrenci İşleri Birimine müracaat etmeleri gerekmektedir.

NOT: Bilimsel Hazırlık eğitimi önerilen adaylarımız kayıt öncesi Enstitü Sekreterliğinden bilgi alabilirler. Adayların izleyeceği dersler kayıtlardan sonra danışman öğretim üyeleri ile birlikte belirlenecektir.

ADLİ BİLİMLER ANABİLİM DALI

CEZA ADALETİ ANABİLİM DALI
MURAT
DEMİR

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER:

– Lisans diplomasının aslı ve bir adet fotokopisi

– Lisans not belgesinin (transkript) aslı ve bir adet fotokopisi

– ALES Sınav sonuç belgesi (Tezli programlar için)

– Nüfus Cüzdanının fotokopisi

– Vesikalık Fotoğraf (2 Adet)

29 Ağustos 2019-05 Eylül tarihleri arasında görüşülen ve 2019/2020 Güz Yarıyılında Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Doktora programı için bilim sınavına girmeye hak kazananların listesi ile düzenlenecek sınavlarla ilgili detaylı bilgi aşağıdadır. Aday öğrencilerimize önemle duyurulur.

ADLİ BİLİMLER DOKTORA
ESRA
EZMECİ
FATİH CİVAN
SAKA
RABİA
SELVİTOP

Bilim Sınavı

18 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 14:00'da Merkez Yerleşke E Blokta yapılacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!