Biyogüvenlik Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

BİYOGÜVENLİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

2024-2025 Güz Dönemi Online Başvuruları başlangıç tarihi: 03 Haziran 2024 Pazartesi

Son Başvuru Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi

Bilim Sınavı Tarihi: 10 Eylül 2024 Salı saat 11:00

Sınav yeri: Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke E Blok, İcadiye Bağlarbaşı Cad. No:35 Üsküdar/İstanbul

ALES Puan Türü: Eşit Ağırlık (En az 55)

ONLINE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Değerli aday öğrencilerimiz;

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında, Yüksek Lisans Programlarımızda bilim sınavı yapılacak olup;

1) Biyogüvenlik Tezli Yüksek Lisans programımızda, Eşit Ağırlık puan türündeki ALES’in %50’si, lisans mezuniyet not ortalamasının %20’si, bilim sınavının %30’u değerlendirmeye alınacaktır.

Online başvuru yapmayan, başvuru esnasında mezun durumda olmayan, başvuru esnasında ALES belgesini, kimlik bilgilerini başvuru sistemine yüklemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Program Kontenjanı;

Tezli Yüksek Lisans programı kontenjanı; 15 öğrenci

Asil ve yedek listeler eş zamanlı ilan edilecek, asil kayıt hakkı kazanan adaylara 7 iş günü kayıt süresi tanınacak ve peşinden yedek listeden kayıtlara başlanacaktır.

NOT: KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR SINAV SONUÇLARI İLAN EDİLDİKTEN HEMEN SONRA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER.

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

-Lisans diplomasının aslı veya onaylı kopyası

-Lisans not belgesinin (transkript) aslı veya onaylı kopyası

-Son beş yıl içinde alınmış, Eşit Ağırlık puan türünden en az 55 puan ALES sonuç belgesi

-Nüfus cüzdanı fotokopisi

-Fotoğraf (2 Adet)

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ: https://uskudar.edu.tr/tr/yuksek-lisans-ucretleri

Burslar hakkında detaylı bilgilere erişmek için tıklayınız>>>

ONLINE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!