18-24 Ocak 2019 tarihleri arasında görüşülen ve 2018/2019 Bahar Yarıyılında Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Lisansüstü programlarına kabul edilen öğrencilerin listesi aşağıdadır. Listede adı bulunan öğrencilerin kayıt için gerekli belgelerle 08 Şubat 2019 Cuma gününe kadar Merkez Yerleşkede bulunan Öğrenci İşleri Birimine müracaat etmeleri gerekmektedir.

NOT: Bilimsel Hazırlık eğitimi önerilen adaylarımız kayıt öncesi Enstitü Sekreterliğinden bilgi alabilirler.

ADLİ BİLİMLER ANABİLİM DALI
TUĞÇE
ETKİN
MERVENAKİP

CEZA ADALETİ ANABİLİM DALI
YUSUF
BAYDAR
AHMETSEBA

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER:

– Lisans diplomasının aslı ve bir adet fotokopisi

– Lisans not belgesinin (transkript) aslı ve bir adet fotokopisi

– ALES Sınav sonuç belgesi (Tezli programlar için)

– Nüfus Cüzdanının fotokopisi

– Vesikalık Fotoğraf (2 Adet)

18-24 Ocak 2019 tarihleri arasında görüşülen ve 2018/2019 Bahar Yarıyılında Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Doktora programı için bilim sınavına girmeye hak kazananların listesi ile düzenlenecek sınavlarla ilgili detaylı bilgi aşağıdadır. Aday öğrencilerimize önemle duyurulur.

ADLİ BİLİMLER DOKTORA
LALE
ALKIŞ
MOHAMAD
EL SAADİ

Bilim Sınavı

29 Ocak 2019 Salı günü saat 14:00'da Merkez Yerleşke A Blokta yapılacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!