17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında görüşülen ve 2018/2019 Güz Yarıyılında Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Adli Bilimler Anabilim Dalı Yüksek Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin listesi aşağıdadır. Listede adı bulunan öğrencilerin kayıt için gerekli belgelerle 28 Eylül 2018 Cuma gününe kadar Merkez Yerleşkede bulunan Öğrenci İşleri Birimine müracaat etmeleri gerekmektedir.

ADLİ BİLİMLER ANABİLİM DALI
Soyadı
Adı
BULUT
ENES
TOPRAK
İFFET SAADET
TEZCAN
ABBAS
TEZCAN
HİLAL

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER:

– Lisans diplomasının aslı ve bir adet fotokopisi

– Lisans not belgesinin (transkript) aslı ve bir adet fotokopisi

– ALES Sınav sonuç belgesi (Tezli programlar için)

– Nüfus Cüzdanının fotokopisi

– Vesikalık Fotoğraf (2 Adet)

21 Eylül 2018 tarihinde görüşülen ve 2018/2019 Güz Yarıyılında Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Doktora programı için bilim sınavına girmeye hak kazananların listesi ile düzenlenecek sınavlarla ilgili detaylı bilgi aşağıdadır. Aday öğrencilerimize önemle duyurulur.

ADLİ BİLİMLER DOKTORA
SoyadıAdı
ERDEM SÜRECEKFEHİME
ÖZAKMANGÜLRU

Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı

24 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 10:00'da Merkez Yerleşke C Blok 303 numaralı sınıfta yapılacaktır.

Bilim Sınavı

25 Eylül 2018 Salı günü saat 10:00'da Merkez Yerleşke A Blok Senato Toplantı Odasında yapılacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!