Fakültemiz öğrencilerinin dikkatine

• Fakültemiz öğrencilerinin dikkatine

Güz Dönemi için;

1. Öğrenme Psikolojisi I dersini tekrar alacak öğrenciler, dersi sistemden kaldıkları dersin kodu ile seçecek ancak fiilen 3. Dönem açılmış olan Öğrenme Psikolojisi dersini takip edeceklerdir.
  2. Araştırma Yöntemleri dersini tekrar alacak öğrenciler, dersi sistemden kaldıkları dersin kodu ile seçecek ancak fiilen 3. Dönem açılmış olan Sosyal Bilimlerde Araştırma Teknikleri ve İstatistik dersini takip edeceklerdir.
  3. Mesleki İngilizce I dersini tekrar alacak öğrenciler, kendileri için açılan Mesleki İngilizce I dersini alacaklardır.
  4. 3. Sınıf öğrencileri Afet ve Travma Psikolojisi (Bu dersin Türkçe Psikoloji için iki grubu bulunmaktadır) ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık derslerinden sadece birini seçebilecektir ve derslerin kontenjanı sınırlıdır.

Bahar Dönemi için;

1. İstatistik dersini tekrar alacak öğrenciler, kendileri için açılan İstatistik dersini alacaklardır.
  2. Öğrenme Psikolojisi II dersini tekrar alacak öğrenciler, kendileri için açılan Öğrenme Psikolojisi II dersini alacaklardır.
Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!