Üniversite Kültürü Rapor Teslim Duyurusu

• Üniversite Kültürü Rapor Teslim Duyurusu

Öğrencilerimizin RKUL102, RKUL202, RKUL302, RKUL402 Üniversite Kültürü dersleri için üniversite içerisinde gerçekleştirilen etkinliklerden en az dördü hakkında yazdıkları raporlarını 16 Mayıs -20 Mayıs 2016 tarihleri arasında kendi danışmanlarına imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

Raporların kişiye özgü olması ve mutlaka aşağıdaki linkte yer alan kapakla birlikte teslim edilmesi zorunludur.

Birden fazla Üniversite Kültürü dersi alan öğrencilerin kapakta bulunan ilgili ders kutucuğunu işaretlemesi gerekmektedir.

Not: Teslim kapağı doğru doldurulmamış ve imza atmamış öğrencilerin raporları dikkate alınmayacaktır.

Üniversite Kültürü Dersi Teslim Kapağı

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!