• İngilizce ve Türkçe Psikoloji 3. sınıf öğrencilerimizin dikkatine (Güncellendi: 08.02.2016)

Klinik Psikoloji ve Clinical Psychology II derslerinizin grup  dağılımı yapılmıştır. Vizit yapan tüm öğretim üyeleri ile çalışabilmeniz için gruplarınızın ders günleri 3 haftada bir değişecektir. Derslerin tamamı NPİstanbul Hastanesi Rasim Adasal Toplantı Salonunda yapılacaktır. Ekteki isim listesinin sonundaki notlar kısmını lütfen gelmeden önce okuyunuz. Liste ve önemli notlar için linki tıklayınız.
 Pazartesi ilk dersiniz 1. Grup için NPİstanbul hastanesinde Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Yrd. Doç. Dr. Semra Baripoğlu ve Uzm. Psk. Yıldız Burkovik denetimi ve eğitiminde başlayacaktır. Tüm öğrencilerin derslere kendi temin edecekleri beyaz önlükleri ile gelmeleri gerekmektedir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!