PAMER Popcorn and Movie Film Atölyesi

• PAMER Popcorn and Movie Film Atölyesi

839033_BYSEA_la

PAMER “Popcorn and Movie Film Atölyesi” 22 Aralık Salı günü, saat 15.00′te, Merkez Yerleşke Kuleli Salonu’nda yapılacaktır.

Gösterilecek olan filmin adı: LA HAINE (How far you fall doesn’t matter, it’s how you land) (Türkçe altyazılı).

Mathieu Kassovitz’in 1995 yılında çektiği Fransız filmi, Paris’in gettolarında yaşayan biri pied-noir (Said), biri yahudi (Vinz), biri ise siyahi (Hubert) üç arkadaşın hikâyesini konu alarak, Fransa’da gettolarda yaşayan gençlerin hayatından bir kesit sunmaktadır.

Not: Film gösterimi, Üniversite Kültürü dersi kapsamında değerlendirilebilir. Öğrencilerimiz film ve ardından yapılacak tartışma ile ilgili rapor hazırlayıp danışman hocalarına sunabilirler.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!