• Felsefe Bölüm Etkinliği: Modeling Climate Mortality: Implications For Human Security and Climate Litigation (Güncelleme)

22 Mayıs Çarşamba günü saat 15:00’da Kuzguncuk Toplantı Salonunda Prof. Dr. Richard Parncutt’un “Modeling Climate Mortality: Implications For Human Security and Climate Litigation” başlıklı konuşmasını sunacağı bir Felsefe Bölümü etkinliği gerçekleşecektir. Konuşmaya dair kısa bir özet aşağıda paylaşıldığı gibidir. Etkinlik çevrimiçi olarak da izlenebilecektir. Katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Etkinlik: Modeling Climate Mortality: Implications For Human Security and Climate Litigation

Etkinliğin Tarih ve Saati: 22.05.2024, 15.00

Etkinliğin Yeri: Kuzguncuk Toplantı Salonu

Etkinliğin Konuşmacısı: Prof. Dr. Richard Parncutt

Çevrimiçi Katılım Linki ve Toplantı Kimliği:

Toplantı Kimliği: 478 889 9664

Abstract-Modeling Climate Mortality.pdf

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!