• Fakülte Etkinliği: "Mekâna Dair Sosyolojik ve Psiko-politik Okumalar – Kitap Tartışması"

2 Mayıs Perşembe, saat 13.30'da Sokrates Salonunda, Dr. Öğr. Üyesi Pınar KARABABA DEMİRCAN, Dr. Öğr. Üyesi Hazal AYAS, Dr. Öğr. Üyesi Selin DİNGİLOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Nihan KALKANDELER ÖZDİN'in konuşmacı olarak katılacağı “Mekâna Dair Sosyolojik ve Psiko-politik Okumalar – Kitap Tartışması” isimli fakülte etkinliği gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Etkinliğin Konusu: Mekâna Dair Sosyolojik ve Psiko-politik Okumalar – Kitap Tartışması

Etkinliğin Konuşmacıları: Dr. Öğr. Üyesi Pınar KARABABA DEMİRCAN, Dr. Öğr. Üyesi Hazal AYAS, Dr. Öğr. Üyesi Selin DİNGİLOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Nihan KALKANDELER ÖZDİN

Etkinliğin Tarih ve Saati: 2.05.2024, 13.30-14.30

Etkinliğin Yeri: Sokrates Salonu

Etkinliğimiz Üniversite Kültürü dersi kapsamındadır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!