UZAKTAN EĞİTİM ARA SINAVLARI (ONLINE) DUYURUSU -2016-2017 BAHAR

UZAKTAN EĞİTİM ARA SINAVLARI (ONLINE) DUYURUSU -2016-2017 BAHAR

Uzaktan Eğitimle verilen derslerin 2016-2017 Bahar dönemi ara sınavları internet üzerinden (online) olarak 27 Mart-01 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınav tarih ve saatleri aşağıdaki tabloda olduğu üzeredir. O dersi alan öğrenciler ara sınavlarına sınavın aktif olduğu zaman diliminin herhangi bir saatinde girebilirler. Sınav oturumu başlatıldıktan sonra tekrar başa dönülmez; ikinci bir sınav oturumu açılması mümkün olmaz. Sınava kesintisiz internet erişimi olan bir yerden girilmesi, mobil cihazlardan girilmemesi önerilir. Sınava meşru mazeretleri ile giremeyen öğrenciler diğer sınavlarda olduğu gibi geçerli mazeretlerini Fakülte/Yüksekokul sekreterliklerine bildirerek mazeret sınavı talebinde bulunacaklardır. Geçerli mazereti olanların ara sınav mazeret sınavı (ilan edilecek tarihlerde) aynı şekilde (online) yapılacaktır.

Sınavı başlatmak için, lms.uskudar.edu.tr adresinden uzaktan eğitim ara yüzüne ulaştıktan ve sisteme giriş yaptıktan sonra :

İlgili ders içerisinde bulunan “Sınav” aktivitesinin adına tıklayarak giriş yapabilirsiniz. İlk aşamada karşınıza gelecek ekran sınav şartlarını belirten metindir. Bu metni onayladıktan sonra sınavınız başlayacaktır. Sınav ekranında dikkat etmeniz gereken, ekranın sağ alt köşesinde yer alan cevap listesi bölümüdür. Burada soruların cevaplarının sunucuya başarılı bir şekilde iletilip iletilmediğini ve cevap verilmemiş olan sorularınızı görebileceksiniz. Eğer soruların herhangi bir tanesi turuncu olarak işaretlendi ise, bu sorunun cevabı iletilemedi demektir.( Lütfen bu soruya tıklayarak, vermiş olduğunuz cevabı tekrarlayınız. ) Sınav öncesi çıkan talimatı dikkatle okuyunuz.

Ders adı

İngilizce II - INGU102
Temel Bilgi Teknolojileri I -BİL111 Temel Bilgi Teknolojileri II -BİL112
  • Türk Dili II - TURK112 (Yabancı Uyruklu Öğrenciler için) -
  • History of Turkish Revolution and Atatürk's Principles II (Yabancı Uyruklu Öğrenciler için)

derslerinin ara sınavları için derhal derslerin hocalarını görünüz. (bu dersleri alanların ara sınavları internet üzerinden olmayacaktır.)

Get in touch with the instructors of TURK112 (Selçuk DUMAN) and ATA112 (Erhan BEKTAŞ) Courses for midterm exams as you are not included in online exams schedule.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!