Çakışan Vize Sınavları Hakkında Önemli Uyarı

• Çakışan Vize Sınavları Hakkında Önemli Uyarı

2016- 2017 akademik yılı bahar dönemi ara sınav takvimi açıklandıktan sonra çakışan sınavı olan öğrencilerin aşağıdaki hususlara kesinlikle dikkat etmesi gerekmektedir.

• Sınavı çakışan öğrencilerin 15 Mart 2017 Çarşamba günü 17.00’a kadar çakışan sınav formu doldurarak bölüm araştırma görevlilerine teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Öğrenciler öncelikli olarak kendi bölümlerinin veya dönemlerinin dersinin sınavına girmelidir.
  • Çalışan sınav saati 17 Mart 2017 Cuma 17.00’a kadar fakültemiz web sitesi ve fakülte panolarında duyurulacaktır. Sınav duyurularını takip etmek öğrencilerimizin sorumluluğundadır.
  • Çakışan dersleri kendi ana dalından veya döneminde olmayan öğrencilerin girecekleri sınavlar, diğer başvurular göz önünde bulundurularak belirlenecektir. Öğrencilerin  17 Mart 2017 Cuma günü duyurulacak listelerden sınavlarını takip etmeleri gerekmektedir.
  • Çakışan sınavı olan öğrencilerimizin fakülte sekreterliğinden temin edecekleri çakışan sınav formunun her iki nüshasını da aynı şekilde doldurmaları gerekmektedir. Bir nüsha araştırma görevlilerine teslim edilecek, imzalı bir nüsha ise öğrencide kalacaktır. Birden fazla sınavı olan öğrencilerin her sınav için ayrı ayrı form doldurması gerekmektedir.  İlgili form örneğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Cakisan Sinav Formu.docx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!