Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

2023-2024 Bahar Dönemi Vize Mazeret Sınavları Başvuruları

  • Anasayfa
  • 2023-2024 Bahar Dönemi Vize Mazeret Sınavları Başvuruları

2023-2024 Bahar Dönemi Vize Mazeret Sınavları Başvuruları

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi vize sınavlarına mazeretleri sebebi ile katılamayan öğrencilerin 15-18 Nisan 2024 tarihleri arasında dilekçeyi rapor/belge ile birlikte “Online Dilekçe Sistemi”ne yüklemeleri gerekmektedir.

Online Dilekçe Sistemi giriş için: https://online.uskudar.edu.tr/

Sisteme giriş için ALMS/STIX üzerinde kullanmış olduğunuz öğrenci e-mail adresiniz ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. 

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi vize sınavları çakışan öğrencilerin vize mazeret sınavlarına başvurmaları ve mazeret sınavı dilekçelerine çakışan sınavlarının her ikisini de yazmaları gerekmektedir. Sınavı çakışan derslerinizden bölümünüze/sınıfınıza ait olan dersin sınavına, sınav programında belirtilen gün ve saatte girilecektir. Diğer çakışan dersinizin sınavı için ise vize mazeret sınavına Online Dilekçe Sistemi’ne giriş yaparak başvurmanız gerekmektedir.

Vize mazeret sınav başvuru sonuçları ayrıca ilan edilecektir. Mazeret Sınavları 22-30 Nisan arasında gerçekleştirilecektir. Mazeret sınavınızla ilgili detayları dersin öğretim elemanının duyuruları üzerinden öğrenebilirsiniz.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Mazeret Sınavı Dilekçesi

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!