Üniversite Kültürü Dersi Güz Programı

• Üniversite Kültürü Dersi Güz Programı

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafından yürütülen Üniversite Kültürü dersi 2014-2015 Güz dönemi programı açıklandı. Dersler, Perşembe günleri saat 15.00′te Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Üniversite Kültürü seminer dersleri, fakülte hocalarımızın yanı sıra fakülte dışından da kendi alanlarında uzman bilim adamları tarafından yürütülecektir. Üniversite kültürü kapsamındaki seminerlerde psikoloji, psikiyatri, felsefe, sosyoloji ve siyaset bilimi alanlarından çok farklı ve güncel konular ele alınacak ve sorunların tespiti ve çözüm önerileri paylaşılacaktır.

Üniversite kültürü dersi, öğrencilerimizin bilgi seviyelerinin artması kadar öğrenim gördükleri alanlarda farklı ve güncel tecrübeleri edinmeleri amacını da taşımaktadır.

Üniversite Kültürü dersi 2014-2015 Dönemi – Güz Programını ekteki dosyadan inceleyebilirsiniz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!