İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Programı 24 Eylül’de

• İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Programı 24 Eylül’de

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 2014-2015 öğretim yılı için oryantasyon programı düzenliyor. Program 24.09.2014 Çarşamba günü 14:00-16:00 saatleri arasında Merkez Yerleşkesi’nde Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Programda, İdari Birimler ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Programın ayrıntıları için tıklayınız.

22 Eylül 2014 Pazartesi günü dersler başlayacağından oryantasyon programı dışında kalan zamanlarda dersler devam edecektir.

1.Sınıf öğrencilerinin ders kayıt işlemleri otomatik olarak yapılacaktır. Öğrencilerimizin ilk planda otomasyon programından ders seçimi ile ilgili herhangi bir işlem yapmalarına gerek bulunmamaktadır.

Diğer yandan, Haftalık ders programları tamamlanmış ve Üniversitemizin ana web sayfamızdan duyurulmuştur.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!