• (10 Ocak) Fakülte Etkinliği: 21. Yüzyılda Türk Dış Politikasının Değişen Dinamiği

10 Ocak Çarşamba, saat 13.00'da Güney Yerleşke E Blok Sokrates Salonu'nda Prof. Dr. Havva Kök Arslan, Dr. Öğr. Üyesi Selin Karana ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Balta Özgen’in konuşmacı olarak katılacağı ve moderatörlüğünü Prof. Dr. Nergiz Özkural Köroğlu’nun gerçekleştireceği, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ve Sosyoloji bölümleri tarafından düzenlenen “21. Yüzyılda Türk Dış Politikasının Değişen Dinamiği” etkinliği gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Etkinliğin Konusu: 21. Yüzyılda Türk Dış Politikasının Değişen Dinamiği

Etkinliğin Konuşmacıları: Prof. Dr. Havva Kök Arslan, Dr. Öğr. Üyesi Selin Karana ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Balta Özgen

Moderatör: Prof. Dr. Nergiz Özkural Köroğlu

Etkinliğin Tarih ve Saati: 10.01.2024, 13.00-14.00

Etkinliğin Yeri: Sokrates Salonu

Etkinliğimiz Üniversite Kültürü dersi kapsamındadır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!