• Seminer: "Critical Discourse Analysis and Methodologies: News on Gender Violence"

27 Aralık Çarşamba, saat 14.30'da İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölüm etkinliği kapsamında Valencia Üniversitesi Uygulamalı Modern Diller Enstitüsü, İngilizce ve Almanca Çalışmaları Bölümü’nden Dr. Sergio Maruenda Bataller "Critical Discourse Analysis and Methodologies: News on Gender Violence" başlıklı bir konuşma gerçekleştirecektir. Doç. Dr. Feride Zeynep Güder'in moderatörlüğünde çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Etkinliğin Konuşmacısı: Dr. Sergio Maruenda Bataller

Moderatör: Doç. Dr. Feride Zeynep Güder

Etkinliğin Tarih ve Saati: 27.12.2023, 14.30

Etkinliğin Linki: https://uskudar-edu-tr.zoom.us/j/94854692951

Etkinliğimiz Üniversite Kültürü dersi kapsamındadır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!