• Fakülte Semineri: "Cumhuriyet’in 100.Yılında Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Dış Politika Vizyonundaki Dönüşüm"

30 Ekim Pazartesi, saat 16.00'da Güney Yerleşke E Blok Sokrates Salonu'nda moderatörlüğünü Prof. Dr. Deniz Ülke ARIBOĞAN'ın yapacağı ve Prof. Dr. Namık Sinan TURAN, Prof. Dr. Levent ÜRER ve Prof. Dr. Burak Samih GÜLBOY’ın konuşmacı olarak katılacağı "Cumhuriyet’in 100.Yılında Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Dış Politika Vizyonundaki Dönüşüm" konulu bir fakülte semineri düzenlenecektir. Etkinliğe katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Etkinliğin Konusu: Cumhuriyet’in 100.Yılında Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Dış Politika Vizyonundaki Dönüşüm

Etkinliğin Konuşmacıları: Prof. Dr. Namık Sinan TURAN, Prof. Dr. Levent ÜRER, Prof. Dr. Burak Samih GÜLBOY

Etkinliğin Moderatörü: Prof. Dr. Deniz Ülke ARIBOĞAN

Etkinliğin Tarih ve Saati: 30.10.2023, 16.00

Etkinliğin Yeri: Güney Yerleşke E Blok Sokrates Salonu

Etkinliğimiz Üniversite Kültürü dersi kapsamındadır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!