• Fakülte Semineri: "Cumhuriyet’in 100.Yılında Farklı Disiplinleriyle Psikoloji Bilimi"

25 Ekim Çarşamba, saat 13.30'da Güney Yerleşke E Blok Sokrates Salonu'nda moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Hazal Ayas’ın yapacağı ve Prof. Dr. Hıdır İlyas Göz ve Dr. Öğr. Üyesi Meltem Narter’in konuşmacı olarak katılacağı "Cumhuriyet’in 100.Yılında Farklı Disiplinleriyle Psikoloji Bilimi " konulu bir fakülte semineri düzenlenecektir. Etkinliğe katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Etkinliğin Konusu: Cumhuriyet’in 100.Yılında Farklı Disiplinleriyle Psikoloji Bilimi

Etkinliğin Konuşmacıları: Prof. Dr. Hıdır İlyas GÖZ, Dr. Öğr. Üyesi Meltem NARTER

Etkinliğin Moderatörü: Dr. Öğr. Üyesi Hazal AYAS

Etkinliğin Tarih ve Saati: 25.10.2023, 13.30

Etkinliğin Yeri: Güney Yerleşke E Blok Sokrates Salonu

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!