Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

2023-2024 Akademik Yılı Zorunlu İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavına Katılacak Olan (İsteğe Bağlı Olarak) Lisans Programı Öğrencilerimizin Dikkatine

  • Anasayfa
  • 2023-2024 Akademik Yılı Zorunlu İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavına Katılacak Olan (İsteğe Bağlı Olarak) Lisans Programı Öğrencilerimizin Dikkatine

2023-2024 AKADEMİK YILI ZORUNLU İNGİLİZCE DERSLERİ MUAFİYET SINAVINA KATILACAK OLAN (İSTEĞE BAĞLI OLARAK) LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

Bu yıl 1. sınıfa başlayacak ve zorunlu İngilizce derslerini alacak olan lisans öğrencilerimiz, İNGİLİZCE I-II (ING101-ING102) ve ENGLISH I-II (ENG101-ENG102) dersleri muafiyet sınavına isteğe bağlı olarak katılabileceklerdir.

Yeterli İngilizce seviyesi olan öğrencilerimizin sınava girmesi önerilir. Sınava girip başarılı olan öğrencilerimiz, İNGİLİZCE I-II ya da ENGLISH I-II derslerinden muaf olacaklar ve böylelikle dönem içerisinde zorunlu İngilizce derslerini almayacaklardır. Sınava katılmayan ya da sınavda başarısız olan öğrencilerimiz, dönem içerisinde almaları gereken zorunlu İngilizce derslerini almaya devam edeceklerdir.

İNGİLİZCE I-II VE ENGLISH I-II zorunlu İngilizce dersleri muafiyet sınavı lisans öğrencilerimiz için 17 EKİM SALI GÜNÜ 09.00-17.00 saatleri arasında ÇEVRİMİÇİ (ONLINE) olarak ALMS (lms.uskudar.edu.tr) üzerinde yapılacaktır.

Sınava girmek için kayıt yaptırmanıza gerek yoktur. Sahip olduğunuz LMS kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme giriş yapabilirsiniz.


Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!