Tek Ders Sınavı Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Tek ders sınavına girmek isteyen öğrenciler danışmanı tarafından imzalanarak uygunluk verilmiş transkriptleri ile birlikte başvurularını 28 Eylül – 02 Ekim 2023 tarihleri arasında fakülte sekreterliğine dilekçelerini elden teslim ederek yapabileceklerdir.

Tek ders sınavlarına girmesi danışmanı tarafından uygun görülen öğrencilerin sınavları 04-06 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Dilekçesini teslim eden öğrencilerin dersin hocasıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Sınav dersin hocasının 04.10.2023 – 06.10.2023 tarihleri arasında uygun gördüğü bir tarihte yapılacaktır.

"Tek Ders Sınavı: Bütünleme sınavları sonucunda, mezun olabilmek için başarısız tek bir dersi kalan öğrenciye ilgili birimin yönetim kurulu kararıyla girme hakkı verilen sınavdır. Bu sınavda alınan not ders başarı notu yerine geçer."

Dilekçeyi buradan indirebilirsiniz: Tek Ders Sınavı Dilekçesi

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!