Sosyoloji Staj Etkinlikleri

Sosyoloji Bölümü Staj dersi kapsamında 12 Mayıs 2023 Cuma, saat 15.00’te Zoom uygulaması üzerinden Dr. Öğr. Üyesi Nihan Kalkandeler Özdin hocamızın moderatörlüğünde İnsan Kaynakları Direktörü Ümit Can Abay ve İnsan Kaynakları Direktör Yardımcısı Sema Akın Palaz’ın konuşmacı olarak katılacağı "İnsan Kaynakları Alanında Bilinmesi Gerekenler” konulu bir bölüm semineri düzenlenecektir. Etkinliğe dair gerekli bilgiler aşağıda yer almaktadır. Etkinliğe katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Etkinliğin Moderatörü: Dr. Öğr. Üyesi Nihan Kalkandeler Özdin

Etkinliğin Konuşmacısı: Ümit Can Abay (İK Direktörü) ve Sema Akın Palaz (İK Direktör Yardımcısı)

Etkinliğin Konusu: İnsan Kaynakları Alanında Bilinmesi Gerekenler

Etkinliğin Tarih ve Saati: 12 Mayıs Cuma, 15.00

Etkinliğin Linki: https://uskudar-edu-tr.zoom.us/j/91948911186 Toplantı Kimliği: 919 4891 1186

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!