2022-2023 Bahar Dönemi Vize Mazeret Sınavları Başvuruları

2022-2023 Bahar Dönemi Vize Mazeret Sınavları Başvuruları

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi vize sınavlarına mazeretleri sebebi ile katılamayan öğrencilerin 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar aşağıdaki dilekçeyi rapor/belge ile birlikte İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arşiv ve Yazı İşleri Asistanı Ayberk Paçacı’ya elden ya da e-posta (ayberk.pacaci@uskudar.edu.tr) ile teslim etmeleri gerekmektedir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi vize sınavları çakışan öğrencilerin vize mazeret sınavlarına başvurmaları ve mazeret sınavı dilekçelerine çakışan sınavlarının her ikisini de yazmaları gerekmektedir.

Sınavı çakışan derslerinizden bölümünüze/sınıfınıza ait olan dersin sınavına, sınav programında belirtilen gün ve saatte girilecektir. Diğer çakışan dersinizin sınavı için ise vize mazeret sınavına başvurmanız gerekmektedir.

Vize mazeret sınav başvuru sonuçları ayrıca ilan edilecektir.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Mazeret Sınavı Dilekçesi

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!