Fakülte Semineri: "Kitap Analizi: Systematicity: The Nature of Science (Sistematiklik: Bilimin Doğası)"

Tarih Bölümü hocalarımızdan Arş. Gör. Buğra Can Bayçifci, 16 Kasım 2022 Çarşamba (yarın), saat 13.30’da Güney Yerleşke E Blok Sokrates Salonu'nda “Systematicity: The Nature of Science (Sistematiklik: Bilimin Doğası) ” adlı kitabın analizini yapacağı bir fakülte semineri gerçekleştirecektir. Etkinliğe katılımınızdan memnuniyet duyacağız.

Etkinliğin Konuşmacısı: Arş. Gör. Buğra Can Bayçifci

Etkinliğin Konusu: Kitap Analizi: Systematicity: The Nature of Science (Sistematiklik: Bilimin Doğası)

Etkinlik Yeri: Güney Yerleşke E Blok Sokrates Salonu

Etkinlik Tarih ve Saati: 16.11.2022 Çarşamba, 13.30

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!