2021-2022 Bahar Dönemi Üniversite Kültürü Dersi Rapor Teslimi

2021-2022 Bahar Dönemi Üniversite Kültürü Dersi Rapor Teslimi

Psikoloji (TR/ENG), Felsefe, Sosyoloji, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (TR/ENG), Tarih ve İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümleri

Üniversite Kültürü dersi kapsamında, üniversite içerisinde yüz yüze veya online gerçekleştirilen etkinliklerden en az beş tanesi hakkında yazdıkları raporların en geç 01 Temmuz 2022 tarihine kadar öğrencilerin dersin öğretim elemanlarına STİX ya da ALMS üzerinden veya elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Raporların kişiye özgün olması ve mutlaka aşağıdaki linkte yer alan kapak doldurularak teslim edilmesi zorunludur.

Not: Teslim kapağı doğru doldurulmamış, birebir aynı olan öğrencilerin raporları dikkate alınmayacaktır.

2021-22-universite-kulturu-kapak-sayfasi.docx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!