Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mezuniyet İçin Tek Ders Sınavı Duyurusu

  • Anasayfa
  • İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mezuniyet İçin Tek Ders Sınavı Duyurusu

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mezuniyet İçin Tek Ders Sınavı Duyurusu

Mezuniyet koşullarını sağladığı halde tek bir başarısız dersi kalan öğrencilere "Üsküdar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği"nin 32/1 maddesine göre tek ders sınavı yapılacaktır. Öğrenciler tek ders sınavıyla ilgili aşağıda linki bulunan dilekçeyi doldurduktan sonra ıslak imzalı olarak, transkriptleriyle birlikte danışman onayını aldıktan sonra 03.03.2022- 07.03.2022 tarihleri arasında Fakülte Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Pandemi süreci nedeniyle İstanbul dışında bulunan öğrencilerimiz transkriptleriyle birlikte danışman onayını aldıktan sonra dilekçelerini elden Fakülte Sekreterliğine veya mail yoluyla ayberk.pacaci@uskudar.edu.tr mail adresine yine en geç 07.03.2022 tarihine kadar iletebilirler.

Tek Ders Sınavları 14.03.2022-16.03.2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Dilekçesini teslim eden öğrencilerin dersin hocasıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Sınav dersin hocasının 14.03.2022-16.03.2022 arasında uygun gördüğü bir tarihte yapılacaktır.

"Tek Ders Sınavı: Bütünleme sınavları sonucunda, mezun olabilmek için başarısız tek bir dersi kalan öğrenciye ilgili birimin yönetim kurulu kararıyla girme hakkı verilen sınavdır. Bu sınavda alınan not ders başarı notu yerine geçer."

Dilekçeyi buradan indirebilirsiniz: Tek Ders Sınavı Dilekçesi.docx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!