2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıtları ve Muafiyetleri Hakkında

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıtları ve Muafiyetleri Hakkında

Sevgili Öğrenciler,

Ders Kayıt-Danışman Onayı işlemleri 28 Şubat-13 Mart 2022 tarihleri arasında online yapılacaktır. Öğrencilerimiz olağan kayıtlarını OBS üzerinden online yapabilirler.

Ders muafiyet işlemleri 28 Şubat-11 Mart 2022 tarihleri arasında online yapılacaktır.

Ders muafiyetlerine dair online işlem yapmak için aşağıdaki form doldurarak ayberk.pacaci@uskudar.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Gönderilen Ders Muafiyet formu ıslak imzalı olmalıdır. Islak imzalı form, Transkriptler ve Ders İçerikleri yukarıda yer alan mail adresine gönderilmelidir.

Formu indirmek için tıklayınız: Ders Muafiyet Formu

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!