COVID-19 Pandemisi nedeniyle test sonucu pozitif çıkan öğrencilerimizin dikkatine (Güncelleme: 07.02.2022)

Değerli öğrencilerimiz,

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde yapılmakta olan final sınavlarına COVID-19 pandemisi nedeniyle katılamayan öğrencilerimiz, bütünleme sınavlarına gireceklerdir.

Bütünleme sınavlarına pandemi nedeniyle katılamayacak öğrencilerimiz ise, bu mazeretlerini İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanlığına beyan etmek ve belgelemek koşuluyla telafi sınavına girebileceklerdir. Bu durumdaki öğrencilerimizin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak mazeret ekiyle beraber 25.02.2022 Cuma günü saat 12.00'ye kadar ayberk.pacaci@uskudar.edu.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Final sınavlarına pandemi nedeniyle katılamayıp ilgili dersin bütünleme sınavına giren ve sınav sonucunda ilgili dersten DC ve altında not alan öğrencilerimizden talep edenler de telafi sınavına girebileceklerdir. Bu durumdaki öğrencilerimizin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak mazeret ekiyle beraber 25.02.2022 Cuma günü saat 12.00'ye kadar ayberk.pacaci@uskudar.edu.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

İTBF Dilekçe Formu.docx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!