2021-22 Güz Vizeleri Çakışan Öğrencilerin Dikkatine!

• 2021-22 Güz Vizeleri Çakışan Öğrencilerin Dikkatine!

Ara Sınavları Çakışan Öğrencilerin Dikkatine

Değerli öğrencilerimiz, 2021-2022 Güz Dönemi ara sınav (vize) programı açıklanmıştır. Sınav programında aldığınız derslerin ara sınavlarının çakışması gibi bir durum yaşıyorsanız, aşağıdaki yol haritasını takip edebilirsiniz.

Öncelikle çakışan sınavınıza ilişkin olarak ekteki formu doldurunuz. Sınavı çakışan derslerinizden bölümünüze ait olan dersin sınavına, sınavın gün ve saatinde girmeniz gerekmektedir. ÇAP, yandal ya da bölüm dışından aldığınız dersinizin sınavına aynı gün içinde hocalarınızın belirleyeceği saatte gireceksiniz.

Bölüm dersinizin sınavına sınav programında belirtilen gün ve saatte girdiğinizde ekte doldurduğunuz formu sınav gözetmenine mutlaka imzalatınız ve imzalattığınız formu sınavınızdan hemen sonra ivedi olarak sınavına giremediğiniz dersin hocasına teslim etmeniz gerekmektedir. Dersin hocası aynı gün içerisinde sizi çakışma yaşadığınız ve sınavına giremediğiniz dersin ara sınavına alacaktır.

Vize sınavlarınızda başarılar dileriz.

EK: SINAV ÇAKIŞMASI BİLDİRİM DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ.pdf

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!