2020-2021 Bahar Dönemi İTBF ÇAP ve Yan dal Başvuru Sonuçları ve Süreci Hakkında (Güncelleme: 27.02.2021)

2020-2021 Bahar Dönemi İTBF ÇAP ve Yan dal Başvuru Sonuçları

2020-2021 Bahar Dönemi İTBF ÇAP ve Yan dal başvuru sonuçları tablolarını aşağıdaki bağlantı adreslerinden indirebilirsiniz.

2020-2021 Bahar Dönemi İTBF ÇAP Başvuru Sonuçları

2020-2021 Bahar Dönemi İTBF Yan dal Başvuru Sonuçları

Not: “İngilizce Programlarımızda ÇAP ve YANDAL hakkı kazanan öğrencilerimizin İngilizce Yeterlik Belgelerini sunmaları gerekmektedir."

Türkçe bölümlere hak kazanan öğrencilerin;

2 Mart tarihine kadar Öğrenci İşleri Birimi ile iletişime geçip kaydını yaptırmaları,

3 Mart tarihine kadar ayberk.pacaci@uskudar.edu.tr mail adresine muafiyet taleplerini iletmeleri,

3 Mart tarihine kadar danışmanlarıyla iletişime geçip ders seçimlerini tamamlamaları gerekmektedir.

İngilizce bölümlere hak kazanan öğrencilerin;

İngilizce yeterlilik belgesi olmayan öğrencilerin Hazırlık Okulu ile irtibata geçerek duyurulacak olan İngilizce yeterlilik sınavına girmeleri,

4 Mart tarihine kadar Hazırlık Okulu ile iletişime geçip İngilizce yeterlilik belgelerini ibraz ederek kaydını yaptırmaları,

5 Mart tarihine kadar ayberk.pacaci@uskudar.edu.tr mail adresine muafiyet taleplerini iletmeleri,

5 Mart tarihine kadar danışmanlarıyla iletişime geçip ders seçimlerini tamamlamaları gerekmektedir.

NOT: Muafiyet İşlemleri online olarak gerçekleştirilecektir. Aşağıdaki yer alan Muafiyet Formunu hazırlayarak ayberk.pacaci@uskudar.edu.tr mail adresine iletebilirsiniz.

ITBF Ders Muafiyet Formu

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!