2020-21 Güz Dönemi RKUL101 Üniversite Kültürü Rapor Teslimi Hakkında

• 2020-21 Güz Dönemi RKUL101 Üniversite Kültürü Rapor Teslimi Hakkında

Öğrencilerimizin Dikkatine

RKUL101 Üniversite Kültürü Rapor Teslimi Hakkında (Psikoloji, Psikoloji (İng), Felsefe, Sosyoloji, Siyaset Bilimi ve Ulus. Siyaset Bilimi ve Ulus (İng) ve Tarih Bölümleri)

RKUL101 Üniversite Kültürü dersi kapsamında, üniversite içerisinde online gerçekleştirilen ve öğrencilerimizin online canlı olarak dinledikleri veya daha sonra Üniversitemizin youtube kanalı üzerinden dinleyip not aldıkları etkinliklerden en az beş tanesi hakkında yazdıkları raporların en geç 11-15 Ocak 2021 tarihleri arasında öğrencilerin kendi danışmanlarına STIX Üniversite Kültürü ödev sekmesine yüklemeleri gerekmektedir.

Raporların kişiye özgün olması ve mutlaka aşağıdaki linkte yer alan kapak doldurularak teslim edilmesi zorunludur.

Not: Teslim kapağı doğru doldurulmamış, birebir aynı olan öğrencilerin raporları dikkate alınmayacaktır.

2020-21 Üniversite Kültürü Kapak Sayfası

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!