2020-21 Güz Dönemi Ders Kayıtları ve Muafiyetleri

• 2020-21 Güz Dönemi Ders Kayıtları ve Muafiyetleri

Sevgili Öğrenciler,

Ders Kayıt-Danışman Onayı işlemleri 05-11 Ekim 2020 tarihleri arasında online yapılacaktır. Öğrencilerimiz olağan kayıtlarını OBS üzerinden online yapabilirler.

ÇAP ve Yandal ders kayıt işlemlerini online yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki formu doldurarak Danışman Öğretim Üyelerine mail yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Gönderilen Ders Kayıt formu ıslak imzalı olmalıdır. Islak imzalı formlar fotoğrafı çekilerek veya taratılarak Danışman Öğretim Üyelerine gönderilmelidir.

Formu indirmek için tıklayınız: Ders Kayıt Formu

Ders muafiyet işlemleri 05-11 Ekim 2020 tarihleri arasında online yapılacaktır.

Online işlem yapmak için aşağıdaki form doldurarak insantoplumbilimleri@uskudar.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Gönderilen Ders Muafiyet formu ıslak imzalı olmalıdır. Islak imzalı formlara transkriptiniz ve ders içerikleriniz eklendikten sonra  fotoğrafı çekilerek veya taratılarak yukarıda yer alan mail adresine gönderilmelidir.

Formu indirmek için tıklayınız: Ders Muafiyet Formu

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!