Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mezuniyet İçin Tek Ders Sınavı Duyurusu

  • Anasayfa
  • İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mezuniyet İçin Tek Ders Sınavı Duyurusu

YAZ OKULU SONRASI TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE 

“İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mezuniyet İçin Tek Ders Sınavı Duyurusu"

Yaz Okulu sonrasında Mezuniyet koşullarını sağladığı halde tek bir başarısız dersi kalan öğrencilere "Üsküdar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği"nin 32/1 maddesine göre tek ders sınavı yapılacaktır. Öğrenciler tek ders sınavıyla ilgili aşağıda linki bulunan dilekçeyi doldurduktan sonra ıslak imzalı olarak, transkriptleriyle birlikte danışman onayını aldıktan sonra en geç 18 Eylül 2020 tarihine kadar Fakülte Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Pandemi süreci nedeniyle İstanbul dışında bulunan öğrencilerimiz transkriptleriyle birlikte danışman onayını aldıktan sonra dilekçelerini mail yoluyla Fakülte Sekreterliğine yine en geç 18 Eylül 2020 tarihine kadar iletebilirler.

Tek Ders Sınavları 28 Eylül – 2 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Dilekçesini teslim eden öğrenciler dersin hocasıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Sınav dersin hocasının 28 Eylül – 2 Ekim 2020 tarihleri arasında uygun gördüğü bir tarihte yapılacaktır.

"Tek Ders Sınavı: Bütünleme sınavları sonucunda, mezun olabilmek için başarısız tek bir dersi kalan öğrenciye ilgili birimin yönetim kurulu kararıyla girme hakkı verilen sınavdır. Bu sınavda alınan not ders başarı notu yerine geçer."

Dilekçeyi buradan indirebilirsiniz: Tek Ders Sınavı Dilekçesi

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!