Rektörlük Ortak Zorunlu Derslerin Bütünleme Sınavları Duyurusu

• Rektörlük Ortak Zorunlu Derslerin Bütünleme Sınavları Duyurusu

REKTÖRLÜK ORTAK ZORUNLU DERSLERİN BÜTÜNLEME SINAVLARI DUYURUSU

Uzaktan Eğitimle verilen derslerin 2019-2020 Bahar Dönemi bütünleme sınavları internet üzerinden (online) olarak 6 Temmuz-9 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.
Sınav tarih ve saatleri aşağıdaki tabloda olduğu üzeredir. O dersi alan öğrenciler ara sınavlarına sınavın aktif olduğu zaman diliminin herhangi bir saatinde girebilirler. Sınav oturumu başlatıldıktan sonra tekrar başa dönülmez; ikinci bir sınav oturumu açılması mümkün olmaz. Sınava mobil cihazlardan girilmemesi önerilir.

Sınavı başlatmak için, lms.uskudar.edu.tr adresinden uzaktan eğitim ara yüzüne ulaştıktan ve sisteme giriş yaptıktan sonra:
İlgili ders içerisinde bulunan “Sınav” aktivitesinin adına tıklayarak giriş yapabilirsiniz. İlk aşamada karşınıza gelecek ekran sınav şartlarını belirten metindir. Bu metni onayladıktan sonra sınavınız başlayacaktır. Sınav ekranında dikkat etmeniz gereken, ekranın sağ alt köşesinde yer alan cevap listesi bölümüdür. Burada soruların cevaplarının sunucuya başarılı bir şekilde iletilip iletilmediği ve cevap verilmemiş olan sorularınızı görebileceksiniz. Eğer soruların herhangi bir tanesi turuncu olarak işaretlendi ise, bu sorunun cevabı iletilemedi demektir. (Lütfen bu soruya tıklayarak, vermiş olduğunuz cevabı tekrarlayınız.) Sınav öncesi çıkan talimatı dikkatle okuyunuz.

Ders Adı
Sınavın Başlama Tarih/saati
Sınavın Bitiş Tarih/saati
Sınava girilebilecek zaman dilimi
Türk Dili I-II -Turk Dili 101-Turk Dili 102
6 Temmuz 2020 Pazartesi Saat 08:30

7 Haziran 2020 Salı Saat 08:30
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II- ATA 101- ATA102
7 Temmuz 2020 Salı Saat 08:30

8 Temmuz 2020 Çarşamba Saat 08:30
 24 saat
İngilizce I-II - Ingu 101- Ingu 102 (Önlisans)
8 Temmuz 2020 Çarşamba Saat 08:30

9 Temmuz 2020 Perşembe Saat 08:30
24 saat

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!