RKUL 101 Üniversite Kültürü Rapor Teslimi Hakkında

• RKUL 101 Üniversite Kültürü Rapor Teslimi Hakkında

Öğrencilerimizin Dikkatine

RKUL101 Üniversite Kültürü Rapor Teslimi Hakkında (Psikoloji, Psikoloji (İng), Felsefe, Sosyoloji, Siyaset Bilimi ve Ulus. Siyaset Bilimi ve Ulus (İng) ve Tarih Bölümleri)

RKUL101 Üniversite Kültürü dersi kapsamında, üniversite içerisinde gerçekleştirilen etkinliklerden en az beşi hakkında yazdıkları raporların en geç 25-29 Aralık 2019 tarihleri arasında öğrencilerin kendi danışmanlarına imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

Raporların kişiye özgün olması ve mutlaka aşağıdaki linkte yer alan kapak doldurularak teslim edilmesi zorunludur.

Not: Teslim kapağı doğru doldurulmamış, birebir aynı olan raporlar ve imza atmamış öğrencilerin raporları dikkate alınmayacaktır.

2019-20 Üniversite Kültürü Kapak Sayfası

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!