Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Fakültemiz Psikoloji Bölümü Öğrencilerine Duyurulur

• Fakültemiz Psikoloji Bölümü Öğrencilerine Duyurulur

FAKÜLTEMİZ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE DUYURULUR.

Psikoloji bölümü 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin zorunlu derslerinin kayıtları ait oldukları gruplara göre OBS sistemi üzerinden Öğrenci İşleri Birimi tarafından yapılacaktır.

Öğrencilerin seçmeli derslerini OBS sistemi üzerinden eklemeleri gerekmektedir.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ders kayıtları, ders/ekle bırak şeklinde olacağı için öğrenciler seçmeli dersleri kendi sistemleri üzerinden seçebileceklerdir.

Daha sonrasında Danışman Öğretim Elemanları OBS sistemi üzerinden onay vereceklerdir.

Öğrenciler ders seçimlerinde grup değişiklikleri yaparsa Danışman Öğretim Elemanlarımız bu değişiklikleri görebileceklerdir.

Sadece Çift Ana dal ve Yan Dal programları için ders seçimleri, manüel formla yapılacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!