Ders Muafiyet İşlemleri Hakkında

Ders Muafiyet İşlemleri Hakkında

Fakültemiz öğrencilerinin başka üniversitelerden almış oldukları dersleri mevcut müfredatlarında bulunan ortak derslere saydırmaları için aşağıdaki işlemleri yapmaları gerekmektedir.

Muafiyet Formu doldurmaları gerekmektedir. (Form için tıklayınız.)

Formun sol tarafına daha önce alınan derslerin kodlarını, isimlerini, AKTS bilgilerini, harf notlarını ve okul bilgisini, sağ tarafına mevcut müfredatlarındaki ortak derslerin kodlarını ve isimlerini yazmaları gerekmektedir.

Muafiyet Formlarına ek olarak muhakkak ıslak imzalı transkript ve ıslak imzalı ders içerikleri eklenmelidir.

Muafiyet sonuçları Eğitim Komisyonunca açıklandıktan sonra öğrenciler transkriptlerinden sonuçları görebileceklerdir.

Muafiyet sonuçları açıklanana kadar öğrencilerimiz mevcut derslerine devam edecekler, sonuçlandıktan sonra derslere devam zorunluluğu kalmayacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!