ÇAP ve Yan Dal Muafiyet İşlemleri Hakkında

• ÇAP ve Yan Dal Muafiyet İşlemleri Hakkında

FAKÜLTEMİZ ÇAP VE YAN DAL BAŞVURUSU KABUL EDİLEN

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin yapmaları gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir.

ÇAP ve Yan Dal programındaki mevcut derslerden muafiyet talebinde bulunmaları ve bunun için Dekanlık Fakülte asistanından Muafiyet formu alarak doldurmaları gerekmektedir,

Formları eksiksiz ve özellikle formun üstüne çap ya da yan dal öğrencisi olduklarını belirterek Asistana (transcript ve ders içeriklerini ekleyerek) teslim etmeleri gerekmektedir.

07-13 Ekim 2019 Ekim tarihleri arasında öğrenci işleri birimine uğrayarak Ders kayıt formu alacak ve formu doldurduktan sonra ilgili ÇAP veya Yan Dal Danışmanlarına onaylatıp öğrenci işleri birimine teslim edeceklerdir.

Ders kayıt işlemleri biten öğrencilerimiz sonrasında kendi ana dallarında görmüş oldukları ve tekrar almak istemedikleri Muaf olunan dersleri transkriptlerinden takip edebilirler.

Muafiyet sonuçları belli olana kadar öğrencilerimiz mevcut derslerine devam edecekler, sonuçlanınca derslere girmelerine gerek kalmayacaktır.

(Muafiyet Talep Formu için tıklayınız.)

ÇAP ve Yan Dal Danışman Listesi:

PSİKOLOJİ TÜRKÇE VE İNGİLİZCE BÖLÜMLERİ ÇAP DANIŞMANI

Öğr. Gör. Murat OTOĞLU
PSİKOLOJİ TÜRKÇE VE İNGİLİZCE BÖLÜMLERİ YAN DAL DANIŞMANI

Öğr. Gör. Güliz Zeynep TARMAN
FELSEFE BÖLÜMÜ ÇAP VE YAN DAL DANIŞMANI

Dr. Öğr. Üyesi Ömer OSMANOĞLU
SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÇAP VE YAN DAL DANIŞMANI

Dr. Öğr. Üyesi Zülfikar ÖZKAN
SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ ÇAP VE YAN DAL DANIŞMANI

Dr. Öğr. Üyesi Selin KARANA ŞENOL
TARİH BÖLÜMÜ ÇAP VE YAN DAL DANIŞMANI

Doç. Dr. Hadiye YILMAZ ODABAŞI
Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!