PSI 318 Klinik Psikoloji ve PSY318 Clinical Psychology Dersi Alan Öğrencilerimizin Dikkatine

PSI 318 Klinik Psikoloji ve PSY318 Clinical Psychology dersleri NPİstanbul Beyin Hastanesi 9. Kat Çamlıca Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Bu ders kapsamında öğrencilerimiz kayıtlı oldukları gruplara göre dönüşümlü olarak belirlenmiş gün ve saatlerde derse katılacaklardır.

Vizitler Pazartesi günü sabah grubu için 08.15, öğleden sonra grubu için 14.00; Salı günü sabah grubu için 09.00 saatlerinde başlamaktadır. Tüm öğrencilerimizin kendi grupları için belirtilen tarihlerde ve bu saatlerde Çamlıca Salonu’nda hazır bulunması gerekmektedir.

Grupların NPİstanbul Beyin Hastanesi’nde bulunacağı tarih ve saatler aşağıdaki dosyada sunulmuştur.

PSI 318 Klinik Psikoloji II NPİstanbul Grupları.docx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!