PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ & PSİKOLOJİ İNGİLİZCE BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

• PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ & PSİKOLOJİ İNGİLİZCE BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ & PSİKOLOJİ İNGİLİZCE BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Öğrenci temsilcisi seçimleri 19.10.2018 tarihinde gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimizin oy kullanması önemlidir.

Aday olacak öğrencilerimizin 18.10.2018 tarihi 17.00’a kadar Merkez Yerleşke A Blok 323 nolu odada (İngilizce için) Arş. Gör. Yelda İbadi’ye ve (Türkçe için) Arş Gör. Hazal Ayas’a adaylık dilekçelerini teslim etmeleri gerekmektedir. Aynı gün 17.30’da aday listeleri Fakülte panolarında ilan edilecektir.

Oy kullanacak öğrencilerimizin 19.10.2018 tarihinde aşağıdaki ders saatleri içerisinde sınıfta bulunarak oy kullanması gerekmektedir.

Oy kullanma işlemi, A Blok 225 no’lu odada saat 11.00-15.00 arasında gerçekleştirilecektir.

Seçim sonucu sayım yapılarak, 22.10.2018 Pazartesi günü Fakülte Panolarında ilan edilecektir. Aynı gün saat 14.00’da seçilen sınıf temsilcilerinin katılımıyla bölüm temsilcileri seçilecektir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!