FAKÜLTEMİZ ÇAP VE YANDAL BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

FAKÜLTEMİZ ÇAP VE YANDAL BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Başvurusu kabul edilen öğrencilerimiz öncelikle 01-07 Ekim 2018 Ekim tarihleri arasında öğrenci işleri birimine uğrayarak Ders kayıt formu alacak ve formu doldurduktan sonra ilgili ÇAP veya Yan Dal Danışmanlarına onaylattıktan sonra Formu öğrenci işleri birimine teslim edeceklerdir.

Ders kayıt işlemleri biten öğrencilerimiz sonrasında kendi anadallarında görmüş oldukları ve tekrar almak istemedikleri ÇAP ve Yan Dal programında mevcut derslerden muafiyet talebinde bulunmak için Dekanlık Fakülte asistanından Muafiyet formu alarak doldurduktan sonra teslim edeceklerdir. Muafiyet formuna ek olarak kendi anadal transcriptlerini eklemeleri Gerekmektedir. Muafiyetler açıklanana kadar öğrencilerimiz mevcut derslerine girmek zorundadırlar. Muaf olunan dersleri transcriptlerinden Takip edebilirler.

ÇAP ve Yan Dal Danışman Listesi:

ÇAP VE YAN DAL ÖĞRENCİLERİNİN DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANLARI

PSİKOLOJİ TÜRKÇE- İNGİLİZCE BÖLÜMÜ ÇAP DANIŞMANI

Öğr. Gör. Murat OTOĞLU

PSİKOLOJİ TÜRKÇE- İNGİLİZCE BÖLÜMÜ YANDAL DANIŞMANI

Öğr. Gör. Güliz Zeynep TARMAN

FELSEFE BÖLÜMÜ ÇAP VE YANDAL DANIŞMANI

Yrd. Doç. Dr. Ömer OSMANOĞLU

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÇAP VE YAN DAL DANIŞMANI

Yrd. Doç. Dr. Zülfikar ÖZKAN

SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ ÇAP VE YAN DAL DANIŞMANI

Yrd. Doç. Dr. Selin KARANA ŞENOL

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!