• Doç. Dr. Cem Tutar'ın Danışmanlığını Yaptığı Yüksek Lisans Tezinin Savunma Sınavı Yapıldı.

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 02 Ağustos 2024, 13:00:00 - 14:00:00

02.08.2024 tarihinde Doç. Dr. Cem Tutar’ın Danışmanlığını Yaptığı Yüksek Lisans Tezinin Savunma Sınavı Zeynep Kurukız tarafından Yapıldı. Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Görsel İletişim Tasarımı Anabilim Dalında Doç. Dr. Cem Tutar’ın danışmanlığını yaptığı “Dijitalleşen Dünyanın Gündelik Hayat Kültürlerinde Bedenin Cisimleşmiş Temsilleri ve Güzellik Kültü: Instagram Örneği” başlıklı yüksek lisans tezinin savunma sınavı 02.08.2024 tarihinde yapıldı. Akademik çalışmanın jürisinde Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema (İngilizce) öğretim üyesi Doç. Dr. Ulaş Işıklar, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Prof. Dr. And Algül katılmıştır.

Kurukız, Zeynep (2024). Dijitalleşen Dünyanın Gündelik Hayat Kültürlerinde Bedenin Cisimleşmiş Temsilleri ve Güzellik Kültü: Instagram. Üsküdar Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Görsel İletişim Tasarımı Anabilim Dalı. İstanbul. Danışman: Doç. Dr. Cem Tutar

Eklenme Tarihi : 07 Ağustos 2024

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!