Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü dış paydaşlarıyla bir araya geldi

  • Anasayfa
  • Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü dış paydaşlarıyla bir araya geldi

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 07 Aralık 2023, 13:00:00 - 15:00:00

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyeleri ve dış paydaşlarının katılımıyla ortak bir toplantı düzenledi.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünün akreditasyon çalışmaları kapsamında Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esennur Sirer, Doç. Dr. Cem Tutar, Dr. Öğr. Üyesi Hale Yaylalı, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Karadoğan, Dr. Öğr. Üyesi Denizcan Kabaş, Dr. Öğr. Üyesi Ceren Saran Doğan, Arş. Gör. Besna Ağın Ergün ile dış paydaşlardan TİAK temsilcisi Dursun Güleryüz, Seyyah Kitap Kurucusu Rıza Oylum, File Prodüksiyon’dan Dursun Eker, Kafa Radyo Yayın Koordinatörü Bülent Baygül, MFY Art Media Kurucusu Fırat Yarar, Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) yönetim kurulu üyesi Orhan Koçak bir araya geldi.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencilerine Dış Paydaşlardan Staj İmkânı

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü dış paydaşları 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi için  Üsküdar Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden stajyer alımı yapacaklarını bildirdiler. Dursun Eker File Prodüksiyonda çalıştırılmak üzere 10 stajyer; Bülent Baygül de  Kafa Radyo’da çalıştırılmak üzere 2 stajyer alacaklarını bildirdi. Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) yönetim kurulu üyesi Orhan Koçak halihazırda 4 bölüm öğrencisinin 11. Uluslararası İpek Yolu Film Festivali’nde stajlarını başarılı bir şekilde yapıyor olduklarını belirtti.

Toplantı, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Esennur Sirer’in dış paydaşlara katılım ve desteklerinden ötürü teşekkür etmesiyle sonlandı.

Eklenme Tarihi : 21 Aralık 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!