Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezun öğrencilerle buluştu

  • Anasayfa
  • Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezun öğrencilerle buluştu

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 07 Aralık 2023, 09:00:00 - 11:00:00

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyeleri ve mezun öğrenciler değerlendirme ve geleneksel çay simit buluşmalarının planlanması için bir araya geldi. Çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıda mezun öğrencilerden çalıştıkları yerlerle ilgili bilgi istendi.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünün akreditasyon çalışmaları kapsamında Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esennur Sirer, Doç. Dr. Cem Tutar, Dr. Öğr. Üyesi Hale Yaylalı, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Karadoğan, Dr. Öğr. Üyesi Denizcan Kabaş, Dr. Öğr. Üyesi Ceren Saran Doğan, Arş. Gör. Besna Ağın Ergün ve Arş. Gör. Yezdan Çelebi ile mezun öğrenciler; Nurbanu Erdönmez, Furkan Tekkanat, Hazal Göksun, Salih Doğan, Serpil Ulfaz, Tunahan Turan, Berk Eryiğit, Nöyfel Tak, Sevde Tüfekçi bir araya geldiler.

Toplantıda mezunlardan çalıştıkları yerler ve pozisyonları hakkında bilgi vermeleri istendi. Mezunlarla yapılacak olan Mezun Buluşmaları ve Sektörel Deneyimler etkinliklerin planlanması için bir veri havuzu oluşturulmaya çalışıldığı ve bunun bölüm mezunlarıyla temasların arttırılmasında ne denli önemli olduğu belirtildi.

Gelenekselleşmesi planlanan çay-simit buluşmalarının ilkinin 2023-2024 güz döneminde yapılması kararlaştırıldı.

Eklenme Tarihi : 21 Aralık 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!