Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

"Türk Dünyası Medyası" Sempozyumuna davetlisiniz!

• "Türk Dünyası Medyası" Sempozyumuna davetlisiniz!

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 14 Aralık 2023, 09:30:00 - 17:30:00

Sempozyumu 14 Aralık Perşembe günü çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

İki oturum şeklinde, 09.30-17.30 saatleri arasında düzenlenecek sempozyumda Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elçin Babayev, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Bakü Devlet Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi Dekanı Vügar Aliyev, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan ve Azerbaycan Basın Konseyi Başkanı Reşad Macid açılış konuşmaları yapacak.

Açılış konuşmalarının ardından ilk oturum TSİ 11.30'da başlayacak. TSİ 13.00-14.00 zaman diliminde ise öğle yemeği arası verilecek. Sempozyumun ikinci ve son oturumu da TSİ 14.00'te başlayacak. "Türk Dünyası Medyası" Sempozyumu kapanış konuşmaları ile sona erecek.

Sempozyum programının yer aldığı kitapçığa aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

"Türk Dünyası" Medyası Sempozyumu - Sempozyum Kitapçığı

Sempozyumu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Microsoft Teams üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

"Türk Dünyası Medyası" Sempozyumu - Microsoft Teams Bağlantısı

Eklenme Tarihi : 12 Aralık 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!