Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Uluslararası 24 Kasım Öğretmenler Günü Çevrimiçi Karma Sergisi erişime açıldı

• Uluslararası 24 Kasım Öğretmenler Günü Çevrimiçi Karma Sergisi erişime açıldı

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 24 Kasım 2023, 16:30:00 - 18:30:00

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Sabancı Polat'ın düzenlendiği Uluslararası 24 Kasım Öğretmenler Günü Çevrimiçi Karma Sergisi erişime açıldı.

Cumhuriyetin Işığında Yüzyıl teması ile düzenlenen uluslararası sergideki eserler 24-30 Kasım tarihleri arasında Google Drive üzerinden erişime açık olacak.

Katılımcı Listesi

Sergide yer alan eserlerin tamamına aşağıdaki Google Drive linkinden ulaşabilirsiniz.

Google Drive - Eserler

Eserleri ile sergiye katılım gösteren katılımcılar, katılım belgelerine aşağıdaki Google Drive linki üzerinden ulaşabilir.

Google Drive - Katılım Belgeleri

Sergide yer alan tüm eserlerin yer aldığı katalog aşağıdaki Google Drive linkinde yer almaktadır.

Google Drive- Katalog

Eklenme Tarihi : 30 Kasım 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!