• Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Özgün Arda Kuş, velilere yönelik Etkili İletişim konusunda aktarımlarda bulundu.

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 20 Kasım 2023, 09:00:00 - 09:00:00

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Özgün Arda Kuş, İbrahim Hakkı Konyalı İlköğretim Okulunda velilere yönelik Etkili İletişim konusunda aktarımlarda bulundu.  Veli öğrenci iletişiminin yanı sıra akran iletişimi ve dijital bağımlılıkların da konuşulduğu etkinlik, konuşmacının velilerin sorularını yanıtlaması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Eklenme Tarihi : 22 Kasım 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!