Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Mobil Oyunda Tasarım Süreçleri etkinliğine davetlisiniz!

• Mobil Oyunda Tasarım Süreçleri etkinliğine davetlisiniz!

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 14 Kasım 2023, 09:00:00 - 11:00:00

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü tarafından düzenlenen Mobil Oyunda Tasarım Süreçleri etkinliğine Spyke Games bünyesinde Game Artist, Illustrator olarak görev yapan Onur Karadağ katılacak.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Sabancı Polat'ın koordinatörlüğünde gerçekleşecek etkinlikte mobil oyun tasarım süreçleri tüm detaylarıyla konuşulacak. Etkinliği özellikle mobil oyun tasarımına dair farklı ipuçlarını keşfetmek isteyen ve kariyerini oyun sektöründe inşa etmeyi hedefleyen öğrencilerin katılım göstermesinin bir hayli yararlı olacağını belirtmek gerek.

Etkinlik Bilgileri

Etkinlik adı: Mobil Oyunda Tasarım Süreçleri

Tarih: 16.11.2023, Perşembe

Saat: 14.00

Yer: Fuat Sezgin Konferans Salonu, Güney Yerleşke

*Etkinlik Üniversitesi Kültürü dersi kapsamındadır.

Not: Etkinlikler başta olmak üzere, fakülte ile ilgili önemli tüm gelişmelerden haberdar olmak için if.uskudar Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 14 Kasım 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!