Belgesel Günleri serisi "Birkaç Küçük Yürek İçin" ile devam ediyor

• Belgesel Günleri serisi "Birkaç Küçük Yürek İçin" ile devam ediyor

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 30 Ekim 2023, 13:30:00 - 15:30:00

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünün Belgesel Günleri serisi, “Birkaç Küçük Yürek İçin” belgeseliyle devam ediyor.

Belgesel gösterimi, 1 Kasım Çarşamba saat 13.30'da Güney Yerleşke Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleşecek. Filmin görüntü yönetmeni Zafer Sevener’in moderatörlüğünde yapılacak etkinlik, gösterimin ardından belgeselin yönetmeni Alev Çağlayan’ın katılacağı söyleşiyle devam edecek.

Etkinlik Bilgileri

Etkinlik adı: “Birkaç Küçük Yürek İçin” Belgesel Gösterimi ve Yönetmenle Söyleşi

Tarih: 01.11.2023, Çarşamba

Yer: Fuat Sezgin Konferans Salonu, Güney Yerleşke

*Etkinlik Üniversitesi Kültürü dersi kapsamındadır.

Not: Etkinlikler başta olmak üzere, fakülte ile ilgili önemli tüm gelişmelerden haberdar olmak için if.uskudar Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 30 Ekim 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!